Kuka minä olen?

Olen Johanna Lindholm

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Muutostarinan takana

Olen koko ammatillisen historiani työskennellyt ihmisten parissa pitkälti kuntoutumisen saralla tai kuntouttavalla työotteella. Kokemusta on kertynyt vammaistyön sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien parista. Työssäni minulle on ollut tärkeää aito kohtaaminen ja läsnäolo, kannustava työote sekä asiakkaan omien oivallusten ja elämänhallinnan tukeminen.

Otin ensi askeleeni sosiaali- ja terveysalalla vuonna 2008, kun valmistuin lähihoitajaksi. Olen kohdannut urallani hyvin erilaisista taustoista lähtöisin olevia ihmisiä ja olen heidän kanssaan työskennellessäni oppinut paljon siitä, miten voin tukea ja auttaa asiakkaita erilaisissa elämäntilanteissa. 

Oman ammattitaidon ylläpitäminen kouluttautumalla töiden ohella on ollut ja tulee olemaan asiakastyössä ensiarvoisen tärkeää. Sosionomiksi valmistuin vuonna 2014. Päihdetyön ammattitutkinnon suoritin vuonna 2020.

Valmistuin IASTI:n sertifioimaksi ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi vuonna 2021. Työtäni ohjaa usko ihmiseen ja jokaisen kykyyn rakentaa itselleen onnellinen elämä. Itse suhtaudun elämään matkana, jonka varrelle mahtuu hyviä ja huonoja kokemuksia, tärkeintä on mitä otan näistä kokemuksista mukaani. Voin antaa elämän negatiivisten tapahtumien katkeroittaa itseni tai jättää ne osaksi elämää ja jatkaa matkaa. Uskon, että jokainen elämänkokemus on vahvistanut minua ja kokemusten myötä olen oppinut jotain itsestäni ja elämästä. Haluan luoda kanssasi yhteistyösuhteen, jossa autan sinua rakentamaan elämästäsi hyvää ja itsesi näköistä. Kokemukseni sosiaali- ja terveysalalta tukee työtäni terapeuttina ja tarvittaessa ohjaan sinua hakeutumaan myös näiden palveluiden piiriin.

Olen luonteeltani rauhallinen elämänihmettelijä. Olen myös realisti, jonka työskentelyssä näkyy oma koettu elämä. Työssäni minulle on tärkeää aito kohtaaminen, kuunteleminen ja voimavarakeskeisyys. 

Ota yhteyttä

Muutostarina

Johanna Lindholm

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti


Päijänteenkatu 9, 4. krs, 15140 Lahti

045 7838 6042

johanna@muutostarina.com